Primarul Devei strânge în jurul său oameni cu personalitate, profesionişti, pentru viitorul „parlament” la municipiului. Profesorul Marin Florin Ilieș va candidat pe un loc eligibil la Consiliul Local Deva pe lista PNL. Directorul Colegiului „Decebal” şi-a demonstrat calităţile de bun gospodar şi în mod cert nu va fi un simplu figurant în administraţia oraşului.

Marin Florin Ilieș are 59 de ani şi spune că este pentru prima dată când un partid politic i-a oferit şansa să se implice în administraţia publică a Cetăţii. „Este un pas important pe are îl faceţi acum şi, cu siguranţă, este în folosul devenilor”, a spus Adrian David, prim-vicepreşedinte PNL Hunedoara în salutul de bun venit.

Directorul Florin Ilieş s-a înscris în PNL Deva, va candida pentru un loc eligibil în lista liberalilor pentru Consiliul Local şi, chiar dacă nu a mai făcut politică, va avea un cuvânt greu în viitorul mandat electoral. „Îmi folosesc experienţa pe care am acumulat-o în aceşti ani la conducerea Colegiului Naţional „Decebal” din Deva pentru activităţile şi proiectele comunităţii din care fac parte. Cred că împreună cu primarul Florin Oancea şi echipa de consilieri PNL vom aduce Deva în rândul oraşelor europene”, a declarat directorul Marin Florin Ilieș, după semnarea adeziunii la PNL Deva.

O echipă cu oameni de calitate

Primarul Florin Oancea şi-a susţinut intenţia de a coopta cât mai mulţi oameni de calitate în echipa liberal a viitorului consiliu local. „Dorinţa mea este să conving cât mai multe personalităţi ale municipiului Deva, oameni care au demonstrat în cariera profesională că au făcut performanţă, să se implice în viaţa comunităţii. Domnul director Florin Ilieş este o mare personalitate a municipiului Deva, ni s-a alăturat, va avea un loc eligibil pe lista consilierilor locali PNL şi sunt convins că vom reuşi împreună să implementăm în viitorii patru ani foarte multe proiecte pe tot ceea ce înseamnă zona de învăţământ”, a spus primarul Florin Oancea.

De la elite la copii cu nevoi speciale

Despre profesorul Marin Florin Ilieș mai trebuie spus că a fost preşedintele Clubului Lions Deva Sarmisegetusa şi s-a implicat în acţiuni de voluntariat pentru copiii cu dizabilități intelectuale. Prin programele create în parteneriat cu instituții, printre care și Primăria Deva, societăți comerciale, organizații non-profit, profesorul Ilieş a urmărit dezvoltarea abilităților acestor copii speciali și integrarea acestora în societate. Un eveniment deosebit a fost prilejuit de Jocurile Naționale Special Olympics 2019, organizate în premieră la Deva. „Am fost impresionat de munca depusă atât de copii cât și de profesorii care se ocupă de ei. Cu toții au demonstrat că atunci când îți dorești poți realiza lucruri care par imposibile. Îi spun BUN VENIT în echipa PNL, în numele meu și al colegilor! Sunt convins că este un câştig pentru echipa PNL Deva și pentru cetățenii Devei, din viitoarea sa calitate de consilier local PNL”, a mai spus primarul Florin Oncea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here