Şedinţa în care PSD vrea să tragă clapă Devei se ţine azi, 17 ianuarie 2018, de la ora 16.
Consilierii locali PSD Deva au primit ordin pe unitate de la Laurenţiu Nistor să nu se prezinte la şedinţa ordinară pentru a bloca schimbarea viceprimarului Răzvan Mareş (PSRo). Acest fapt a devenit evident când pesediştii au tras chiulul de la lucrările  pe comisii, acolo unde se avizează toate proiectele ce urmează să fie supuse la vot. Boicotul sabotează oraşul pentru că în şedinţele ordinare se votează cele mai importante hotărâri ale administraţiei publice.

O insultă la adresa devenilor

„Pot înţelege o alianţă PSD-PSRo împotriva primarului, dar este inacceptabil să nu participe la şedinţă şi să frâneze actul administrativ. Am să pun pe ordinea de zi şi schimbarea viceprimarului Ovidiu Moş pentru că face parte din echipa de conducere a Primăriei şi n-a binevoit să lucreze în comisii la analiza proiectelor. Consilierii PSD puteau foarte bine să se prezinte să-l susţină pe Mareş pentru că votul e secret. Dar să compromită toate deciziile administrative doar ca să-şi facă ei jocurile politice, mi se pare o insultă la adresa devenilor care i-a trimis în consiliul local. Voi convoca şedinţă după şedinţă până vor binevoi să se prezinte. Şi vom ţine şedinţele în sala mare de la Inspectoratul Şcolar să vadă toţi deveni ce politicieni au ales”, a declarat primarul Florin Oancea.

Coaliţia împotriva primarului a apărut când Florin Oancea a scos la iveală învârtelile din Primărie şi a spart gaşca băieţilor mufaţi la banul public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here