Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara pleacă într-o nouă expediţie în China. Este a doua călătorie în acest an a preşedintelui Bobora în Republica Populară Chineză, după cea din ianuarie, când i-au stat alături trei dăscăliţe şi prefectul judeţului. De această dată nu-l mai însoţeşte nicio doamnă, ci doar „scutierul” Ovidiu Laurenţiu Bălan de la Orăştie
Marcel Bot

„La invitația Guvernului Republicii Populare Chineze, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, va participa la o conferinţă internaţională organizată de UNESCO și partenerii chinezi pe tema construirii unei comunități globale cu viitor comun. Evenimentul se va desfășura în perioada 19 – 21 septembrie 2018, în orașul Changsha din provincia Hunan. Din delegație mai face parte primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Laurențiu Bălan. Deplasarea în provincia Hunan le oferă participanților oportunitatea de a construi parteneriate economice durabile, de a iniția schimburi culturale și educaționale bilaterale, promovând în același timp cooperarea practică între țări sau provincii din diferite colțuri ale lumii”, informează „agenţia de voiaj” a Consiliului Judeţean Hunedoara.  (Mulţumiri din inimă Partidului şi Poporului Prieten: de această dată costurile vizitei sunt asigurate de guvernul chinez.)

2 COMENTARII

  1. Ce zice domnul Bobora ?!!!?Nemuritorul director de la Apaprod mai dă bonurile de masă pe mai 2019 sau le taie și pe astea ?!?!!!!Trebuie să facem toți ce a făcut Brilinsky ?!!!

  2. Deci,dom Flaviu ,de câte ori trebuie să întârzie acordarea salariilor la Apaprod,de către cel care se reîncarnează veșnic la conducerea firmei,ca să faceți ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here