Liberalii ar vrea să voteze, luni, 24 februarie 2020, împotriva Guvernului PNL Orban II, dar nu o pot face pentru că pesediştii refuză să se prezinte la învestitură în Parlament. România lucrului bine făcut…
Marcel Bot

Liberalii nu vor putea strânge 233 de parlamentari la votul de învestitură a Guvernului Orban II, programat pentru luni, 24 februarie 2020, a anticipat deputatul PNL Hunedoara Lucian Heiuş, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Deva.

Despre anticipate, după congresul PSD

Preşedintele PNL Hunedoara spune că, foarte probabil, Parlamentul se va pronunţa în privinţa guvernului abia pe data de 2 martie, după Congresul PSD, iar la votul de învestitură liberalii vor vota împotriva propriului guvern pentru a forţa declanşarea alegerilor anticipate. „Trebuie să ajungem la anticipate. Actuala majoritate creată în jurul Partidului Social Democrat, care încă are în jur de 42 la sută în Parlamentul Românei,  este o frână în tot ceea ce încercăm să întreprindem pentru pune România pe făgaşul normal. Trebuie să avem curajul – toţi politicienii, într-o situaţie de criză – să ne depunem mandatele, să nu stăm agăţaţi de acele fotolii din Parlament încă 7-8 luni de zile pentru că interesul României trebuie să fie deasupra interesului individual al fiecărui parlamentar”, a declarat deputatul Lucian Heiuş, după o conferinţă de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene PNL Hunedoara.

Demnitarul liberal crede că este încă posibilă organizarea alegerilor anticipate până în iunie, chiar dacă „opoziţia” controlează Parlamentul României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here