PSD (principalul partid aflat la putere în România) caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei neprietenoasă preşedintelui Dragnea. Ordinul a fost dat, în judeţul Hunedoara, la data de 14 septembrie. Fiecare şef de organizaţie PSD trebuie să se prezinte, în termen de patru zile, cu 100 de semnături care să confirme că oamenii sunt de acord ca PSD să sancţioneze posturile de televiziune care-l atacă pe şeful suprem
Marcel Bot

Adresa este înregistrată la PSD Hunedoara cu nr. 84/14.09.2018 şi sună astfel: „ÎN ATENŢIA PREŞEDINŢILOR ORGANIZAŢIILOR LOCALE ALE PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în  data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: hunedoara@psd.ro   tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături”.

În cuprinsul adresei se precizează în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. (PSD procedează de obicei altfel? Este campania împotriva televiziunilor neprietene o excepţie?) Liderii PSD sunt informaţi că tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”,  scre în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Şeul PSD Hunedoara nu a putut comenta subiectul pe motiv că era într-o şedinţă, dar a promis că va reveni cu un apel telefonic de îndată ce se eliberează.

„S-a considerat că, la soclicitarea mai multor oameni – membri şi nemembri de partid -, să fie sesizat CNA cu privire la modul cum se exprimă unii jurnalişti”, explică Laurenţiu Nistor, preşedinte PSD Hunedoara. Totuşi, pentru sesizarea CNA nu sunt necesare liste cu semnături, insistăm noi pentru a obţine o justificare cât de cât plauzibilă a acţiunii.  „Ceea ce s-a cerut cu semnaturile alea a fost şi la solicitarea oamenilor şi eu cred că nu este rău că semnează oamenii”, a decretat şeful peseiştilor hunedoreni.

 

10 COMENTARII

  1. Gunoaielor, faceți Hunedoara/Ardealul/Banatul de râsul curcilor, lingăi și țucălari flausati…Libidinosilor,ne credeți,pe f.multi, sudiști asistați mândri de agramata Dancila,infractorul de Belina… Cât tupeu ciumaților!!!

    • Ce are Sudul cu Hunedoara ??? Ce, v-a trimis Sudul sef la PSD ul vostru ??? Idioti sunt in Sud idioti sunt si printre ardeleni !!! Voi nu sunteti mai cu mot .. mai terminati odata cu suprioritatea asta falsa a voastra. Ca daca sunteti mai organizati este din cauza ca ati fost robii unui imperiu germanic o groaza de ani. Si a fost musai sa va adaptati la organizarea lor, acum faceti ce v-a intrat in sange ….

  2. Listele contin numele angajatilor din institutiile publice controlate de PSD si au fost intocmite de cei numiti in functii de conducere( in acelasi mod nelegal si abuziv ca in cazul lui Dragnea la DGASPC Teleorman) de camarila lui Nistor, Bobora si Intotero. Oamenii de pe liste habar nu au ca figureaza ca semnatari ai unor astfel de marsavii, totul s-a facut miseleste, cu sprijinul unor lepre care pt. bani si putere sunt dispusi la orice. Institutiile responsabile ar trebui sa-si faca treaba si sa investigheze aceste falsuri si abuzuri.

  3. Aloo psd hunedoara, ne faceti banatul, ardealul, romania de rusine, cum puteti solicita asemenea tampenii? este singurul post TV Realitatea, care au transmis si transmit, situatia adevarata din tara aratand felul cum acest guvern/parlament psd-alde infectat cu corupti, hoti, infractori, condamnati, nealfabetizati, ei, voi, nu guvernati… manipulati. TICALOSI care de un an si jumatate se ocupa numai de legi sa-si salveze averile dobandite illegal si sa scape curati. Unde sant intelectualii PSD? va lasati tarati in noroi si mizerii de elita teleormaniei? daca va uitati si ascultati numai antenna 3 si altii ca si ei, o sa muriti indobitociti, capete patrate si minte in colturi. Cerem curatenie totala in toate partidele #FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE, avem nevoie sa redam increderea psd, dar cu oameni curati, loiali partidului, democratiei si libertatii tuturor cetatenilor romani din tara si pretutindeni. Vrem vinovatii mineriadei si JANDARMMINERIADEI din aug. 10, 2018

  4. […] PSD caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei neprietenoasă preşedintelui Dragnea. Ordinul a fost dat, în judeţul Hunedoara, la data de 14 septembrie. Fiecare şef de organizaţie PSD trebuie să se prezinte, în termen de patru zile, cu 100 de semnături care să confirme că oamenii sunt de acord ca PSD să sancţioneze posturile de televiziune care-l atacă pe şeful suprem, scrie anchetadehunedoara.ro. […]

  5. PSD Hunedoara este o instituție de rahat, dacă acești oameni cer asa ceva, cu semnăturile, nu au ce căuta în Banat și în Transilvania, plecati dracului, odată undeva în korea de nord,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here