Liberalii au semnat cu Forumul Democrat al Germanilor Deva un protocol de susţinere a candidaţilor liberali la alegerile locale din toamna acestui an. Forumul Democrat al Germanilor Deva îi va susţine pe Nicolae-Florin Oancea pentru funcţia de primar al Devei şi pe Adrian Nicolae David pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, precum şi pe ceilalţi candidaţi liberali din judeţul Hunedoara.

Din partea Forumului Democrat al Germanilor Deva, protocolul a fost semnat de preşedintele filialei Monika Matei. „Partidul Naţional Liberal l-a sprijinit pe domnul Iohannis şi a ajuns preşedintele României şi, după cum toată lumea ştie, domnul Iohannis a plecat din rândurile noastre, a fost preşedintele Forumului Democrat pe ţară, şi de aceea am semnat acest protocol”, a declarat Monika Matei.

„Acest protocol de colaborare vine oarecum firesc pentru că am colaborat forte bine şi în cest mandat. Ne bucurăm că reuşim să coagulăm în jurul nostru oameni de calitate care să ne sprijine pentru ca în următorii patru ani să punem în practică proiectele de dezvoltare a municipalităţii”, a declarat Florin Oancea, primarul Devei.

„Eu cred că pentru întreg judeţul Hunedoara buna colaborare cu minorităţile şi în special cu cea german este extrem de importantă. Ştim cu toţii cât de importante sunt investiţiile pe care le are Germania în România, cât de importantă este colaborarea economică dintre cele două state şi cred că în judeţul Hunedoara este nevoie de o mobilizare să accelerăm colaborarea pe aceste paliere: economic, comercial şi social – în special, iar promisiunea pe care eu am făcut-o faţă de doamna preşedinte este că vom promova proiectele importante pentru comunitatea germană ”, a declarat Adrian David.

Forumul Democrat al Germanilor are cam 300 de membri la Deva şi aproximativ 1.500 în județul Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here