Fabrica va fi, în prima etapă, o investiţie de aproximativ 20 de milioane de euro, cu peste 800 de locuri de muncă. Pentru că au existat speculaţii şi suspiciuni cum că s-ar face acolo altceva, consilierii locali au aprobat ca destinaţia zonei industriale să fie exclusiv pentru fabrica de mobilă

„Un nou pas pentru realizarea fabricii de mobilă de la Sântuhalm, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă, în prima etapă!

Astăzi am spus aprobării Consiliul Local al Municipiului Deva,  proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic Zonal „Schimbare destinație din comerț/retail în zonă industrială generat de imobilul situat în intravilan, localitatea Sântuhalm, strada Sântuhalm, nr.12.

Pentru că au existat discuții, neînțelegeri sau suspiciuni cu privire la acest subiect, am propus amendamentul ca: ,,Destinația zonei industriale aprobate prin prezentul Plan Urbanistic Zonal să fie exclusiv fabrică de mobilă”.

Consilerii locali au aprobat prin vot această hotărâre de consiliu local – HCL nr.227/2020, prin care această investiție deosebit de importantă pentru municipiul nostru merge mai departe! Fabrica de mobilă de la Sântuhalm va fi, în prima etapă, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă. Deva a devenit un municipiu atractiv pentru investiții, iar acestea se materializează!”

 

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here