A trecut aproape jumătate de mandat şi organizaţia municipală PNL Hunedoara continuă să-şi devoreze aleşii, ăia puţini care au reuşit să supravieţuiască eşecului din alegerile anului 2016. Consilierul local Robert Muzsic a fost exclus din partid cu o tovărăşească unanimitate a Biroului Politic Local. A fost nevoie de o execuţie cu repetiţie, fiindcă la prima au „uitat” să-l audieze şi pe împricinat, mazilindu-l în lipsă 

La pachet cu consilierul local Robert Muzsic a fost dat afară şi Alexandru Mărginean. Biroul Politic Local al PNL Hunedoara a decis cu unanimitate de voturi (15) excluderea celor doi. În cazul consilierului local Robert Muzsic decizia trebuie validată de organizaţia judeţeană a partidului, după care exclusul se poate îndrepta cu contestaţie la Comisia de Onoare şi Arbitraj.

Netezind calea domnului (cu excluderi)

Robert Muzsic susţine că excluderea sa este nestatutară şi nejustificată. „Niciodată nu am blamat Partidul Naţional Liberal, indiferent dacă a fost vorba de o discuţie publică sau de una privată.  S-a dorit şi se doreşte îndepărtarea mea pentru că mi-am exprimat dorinţa de a candia în 2020. Acest lucru a deranjat foarte tare. Mi s-a spus că am încălcat unele prevederi ale statutului, însă eu mă consider nevinovat şi voi contesta decizia luată. O încălcare a statutului a făcut-o domunul Lucian Gherman (preşedintele PNL Municipiul Hunedoara) care m-a sunt vineri şi mi-a spus că am fost exclus. A spus-o şi în presă. I-am explicat că a încălcat statutul pentru că trebuia să mă cheme şi pe mină la şedinţă, să-mi dea posibilitatea să mă apăr. După aceea a anulat totul şi a refăcut procedurile marţi. O altă încălcare a statului este înţelegera pe care domnul Gherman a făcut-o cu PSD-ul. Şi în urma acestei îneţelegeri domnul Baloşin este director la transportul local din Hunedoara. Robert Muzsic deranjează pentru că este o voce şi în PNL Hunedoara trebuie să fii cu capul plecat”, a spus consilierul local.

Marcel Bot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here