Ploaia a spălat insecticidul pulverizat în oraş şi vreo 75.000 de lei din bugetul Devei. Acţiunea de dezinsecţie a fost compromisă de furtuna care s-a abătut asupra Devei în dimineaţa zilei de miercuri, 13 iunie 2018. Normal ar fi fost ca firma Coral Impex SRL Ploieşti să repete acţiunea pe cheltuială proprie. Ştabii Primăriei Deva spun, însă, că nu este cazul. Acţiunea a fost un succes pentru că aşa le-a spus lor cei de la Coral
Marcel Bot

Mircea Davidescu, directorul tehnic al Primăriei Deva, a pledat ca un veritabil avocat al operatorului DDD, în dauna devenilor care-i plătesc leafa lui obeză de bugetar. (Ascultă înregistrarea audio de la finalul materialului.)

Firma Coral Impex SRL Ploieşti şi Primăria Deva au decis să stropească de ţânţari în noaptea de marţi spre miercuri, deşi prognozele meteo dădeau cod galben de ploi pentru prima parte a zilei de 13 iunie 2018. La scurt timp după ce a decolat  avionul cu insecticid, pretindeau că avertizările lor profesioniste exclud ploile. Ei bine, a plouat. Acum, şefii Devei o întorc ca la Ploieşti (oraşul de baştină al firmei Coral, cea care a băgat cel puţin şapte primari PNL în vizorul DNA).

Citeşte şi: http://www.anchetadehunedoara.ro/pas-cu-pas-capusa-favorita-primarilor-pnl-intrat-afaceri-si-cu-deva/

După ploaie, chepeneag

Prospectul insecticidului avertizează că eficienţa produsului depinde de condiţiile atmosferice. Indicaţiile spun că trebuie evitată ploaia cel puţin 24 de ore după ce a fost lansat tratamentul cu ceaţă termică. „Produsul acţionează prin contact şi ingestie, asigurând un efect şoc, o activate biocidă de 24 h în aer şi până la 60 de zile pe suport”, scrie în fişa tehnică. La Deva, furtuna a spulberat insecticidul la câteva ore după ce a fost lansat în atmosferă, iar ploaia a spălat otrava de pe „suportul” pe care trebuia să stea până-n două luni. Cu toate acestea, reprezentanţii Primăriei spun că lucrarea e OK. Aşadar, o vor plăti.

„Să curgă banii la băieţi!”

Dezinsecţia din luna iunie costă cam 75.000 de lei. Interesant e felul în care recepţionează lucrarea directorul tehnic al Primăriei Deva. Mircea Davidescu e dispus să plătească serviciile doar pentru că i-a spus prestatorul că lucrarea e bună. Fără să consulte un specialist neutru. Directorul tehnic are o încredere „oarbă” – şi, desigur, complet dezinteresată – în spusele operatorului DDD. Pentru că Mircea Davidescu se întâmplă să plătească din banii altora, adică din banii devenilor. Ascultaţi înregistrarea dialogului cu directorul Davidescu. El e angajat să vă protejeze interesele şi banii. Nu vi se pare că e mai degrabă avocatul firmei Coral?

1 COMENTARIU

  1. Da, bun si articolul asta. Acuma, uitandu-ma eu asa, in jur, la binefacerile acestui guvern, am constatat oares”ce. Sper exemplu, majoritatea spitalelor din subordinea MS si-au afisat pe site-uri, asa cum prevedea Legea 153 si oarece ordin al ministrului lor – salariile de incadrare la 31 martie 2018 si, respectiv, veniturile nete salariale in aprilie a.c.. Ei, chestia asta pare sa nu fi fost obligatorie si pentru Spitalul General CF Simeria, care este in subordinea Ministerului Transporturilor…. Si sa vedeti voi ce interesant va fi cand se va vedea ce venituri se fac acolo…. O sa ofileasca si managerul de la Deva si, si chirugii de-aici, care chiar opereaza… La Simeria se pare ca se traieste ca-n rai, fara operatii. Ca se poate! Poate chiar ar merita vazut cum si cat se castiga acolo inainte sa intre in aplicare HG 357/2018 cu parteneriatul public-privat si sa ne ia de sub nas, te-miri-ce mare firma europeana, bunatate de spital prosper de la noi. Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here