Mall Administrativ Deva
Realizat după modelul „de bune practici” dovedit la Primăria Oradea, Mall-ul Administrativ al Devei arată chiar mai bine decât cel din Bihor. (Măcar şi numai pentru faptul că e totul nou-nouţ.) Spaţiile aerisite, luminoase şi bine drămuite funcţional garantează un prim pas spre o administraţie civilizată. Dregătorii Devei promit că şi funcţionarii se vor ridica la nivelul aşteptărilor, ceea ce e posibil, având în vedere că ghişeele sunt monitorizate video…
Marcel Bot

 

Mall-ul administrativ în care va funcţiona Direcţia de Taxe şi Impozite a fost prezentat presei, joi, într-o conferinţă de presă la care a luat parte toată echipa Primăriei Deva care a fost implicată în proiect. „Scopul acestei investiţii este de ea creşte eficienţa colaborării între colegii din Primăria Deva şi cetăţeni. În vechea locaţie, condiţiile nu erau cele pe care ni le doream. În egală măsură, au suferit şi cetăţenii, dar şi colegii mei de la Taxe şi Impozite. Sunt convins că relaţia funcţionar-cetăţean va funcţiona mult mai bine în perioada următoare”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva, la prezentarea sediului.

„Deva devine oraşul pe care ni-l dorim cu toţii”

Mall-ul este în centrul vechi al municipiului, învecinat cu Casa Judeţeană de Asigurări pentru Sănătate, are o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi şi arată excelent. Toate amenajările interioare au fost făcute de proprietarul spaţiului, pe cheltuială proprie, iar Primăria Deva a investit 300.000 de lei pentru dotarea cu mobilier şi aparatură. „În luna ianuarie, alături de colegii din Primăria Deva şi de ziarişti, admiram mall-ul de servicii de la Oradea. Le promiteam atunci devenilor că vom avea şi noi aşa ceva în oraşul nostru. Astăzi, după 6 luni, promisiunea a devenit realitate. De astăzi, devenii au la dispoziţie un spaţiu la nivelul standardelor europene, unde vor putea plăti taxele și impozitele locale (şi nu numai) într-un cadru cu adevărat civilizat – şi unde li se oferă şi alte facilităţi (cumpărarea de bilete la spectacole, plata rovinietei auto, bilete de tren şi de avion, plata facturilor la telefonia mobilă, cablu tv, gaz, curent etc). Le mulţumesc, încă o dată, tuturor colegilor implicaţi în realizarea acestui spaţiu cu care ne mândrim. Pas cu pas, zi după zi, Deva devine oraşul pe care ni-l dorim cu toţii!”, a spus primarul Florin Oancea, la finalul turului de prezentare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here