Lucrările la pista de atletism și noile terenuri de la fotbal de la Stadionul Municipal Cetate Deva sunt în grafic; La solicitarea cetățenilor, am montat astăzi un gard de împrejmuire a zonelor verzi adiacente blocurilor din cartierul Dacia; Ample lucrări de modernizare la Dog Park!

 

„Am avut astăzi o întâlnire cu proiectanții și constructorii celor trei obiective pe care le avem în lucru în zona Stadionului Municipal Cetate Deva:

  • Pista de atletism
  • Terenul principal de fotbal
  • Terenul II de fotbal

Am discutat, concret, despre calendarul lucrărilor, sincronizarea operațiunilor, lucrările adiacente care trebuie executate în zona înconjurătoare. Am primit asigurările constructorilor că, dacă vremea va fi favorabilă, lucrările vot fi finalizate la sfârșitul lunii august sau la începutul lunii septembrie. Vom avea cea mai modernă pistă de atletism din România, cu 8 culoare de alergare, pavimentată cu material de ultimă generație (Mondo SportFlex Super, folosit pe cele mai importante arene de atletism din lume) și terenuri de fotbal omologate pentru competiții naționale!”, Nicolae Florin OANCEA – Primarul Municipiului Deva.

Înfrumusețăm orașul!

„La solicitarea cetățenilor, am montat astăzi un gard de împrejmuire a zonelor verzi adiacente blocurilor din cartierul Dacia. Gardul este din fier forjat și dispune de suporturi pentru ghivece cu flori. Lucrarea este executată în regie proprie de către angajații Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală (SPIGM) Deva. Vom continua și în alte zone ale orașului, la solicitarea asociațiilor de proprietari din municipiu. În paralel, se execută lucrări de îngrijire a zonelor verzi”, Nicolae-Florin OANCEA – Primarul Municipiului Deva

Ample lucrări de modernizare la Dog Park!

„Am început lucrările de renovare la Dog Park: betonare alei, turnare gard despărțitor între terenul de dresaj și alee, vopsit bănci, reparare/reabilitare aparate profesionale de dresaj canin. De asemenea, gazonul  va fi tuns și pomii vor fi văruiți.

La sfârșitul săptămânii viitoare vom finaliza lucrările și vom deschide și al doilea teren destinat antrenamentului și dresajului canin”, Nicolae Florin OANCEA – Primarul Municipiului Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here