Trăim în ţara în care oamenii nevinovaţi trebuie să-şi dovedească nevinovăţia. Primarul Florin Oancea a fost obligat să o facă şi a restabilit adevărul printr-un document oficial emis de Agenţia Naţională de Integritate. Din fericire, campania mizerabilă de la Deva nu a provocat daune electorale majore. Lichelele au eşuat cu linşajul lor de noaptea minţii. „În rest, sper ca frustrații care m-au calomniat să găsească drumul spre lumină!”, este mesajul primarului.
Marcel Bot

„Ca urmare a afirmațiilor calomnioase apărute în spațiul public, în timpul campaniei electorale, cum că m-aș afla într-o situație de incompatibilitate și sunt cercetat de Agenția Națională de Integritate, am solicitat A.N.I. să mă verifice sub acest aspect și să prezinte un punct de vedere oficial.

După cum A.N.I. precizează în documentul atașat (foto), pe care l-am primit în cursul zilei de ieri, ”nu a fost identificată nicio lucrare de evaluare în care să aveți calitatea de persoană evaluată respectiv nu a fost întocmit niciun raport de evaluare în ceea ce vă privește”.

Este încă o dovadă că am fost supus unei operațiuni de denigrare de cea mai joasă speță, pe toată durata campaniei electorale, de către niște contra-candidați care nu au putut depăși nivelul frustrărilor personale și minciunilor ordinare.

Așa au încercat să câștige funcția de Primar al Devei, prin minciună și manipulare, în cea mai murdară campanie electorală din ultimii 30 de ani.

Doar că devenii nu i-au crezut!

Eu sunt un om cinstit, cu credință în Dumnezeu și iubire față de semeni. Devenii, în mare parte, mă cunosc. Așa am fost și așa voi rămâne!

Vă mulțumesc, dragi deveni, pentru că m-ați sprijinit și m-ați votat și nu ați plecat urechea la minciuni!

Acum am în față un mandat complet și am alături echipa de consilieri locali ai PNL pe care dumneavoastră ați votat-o. Împreună cu ei și cu dumneavoastră pornim în forță la acest drum de patru ani, în care proiectele începute și multe alte proiecte noi se vor materializa.

Pentru mine, asta contează: bunăstarea devenilor și dezvoltarea Devei.

În rest, sper ca frustrații care m-au calomniat să găsească drumul spre lumină!”

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here