Se lucrează intens la proiectul ,,Alimentare cu apă și canalizare pe strada Roci” din municipiul Deva. Urmează dotarea stației de pompare cu echipamentele necesare.

Această investiție presupune realizarea rețelei de apă și canalizare pe o lungime de 800 de metri liniari, stație de pompare a apei, vas tampon care reglează presiunea apei, cămine de canalizare, cămine de vane, cămine de racord etc., precum și 64 de branșamente și racorduri individuale pentru locuitorii de pe strada Roci.
Rețeaua de distribuție a apei de pe strada Roci va fi alimentată cu apă potabilă dintr-un sistem de calitate centralizat.
Această investiție va asigura locuitorilor un grad ridicat de civilizație și sănătate în conformitate cu standardele în vigoare.
Este o investiție așteptată de devenii de pe strada Roci.
Termenul de finalizare a lucrărilor este 25 august 2020.
Valoarea totală a investiției este de 939.456,11 lei.
La nivelul administrației publice locale există o permanentă preocupare pentru găsirea unor soluții cât mai bune de dezvoltare și modernizare a infrastructurii, a rețelelor de utilități publice, într-un cuvânt de dezvoltare durabilă a orașului nostru, precum și creșterii calității vieții cetățenilor din municipiul Deva și localitățile aparținătoare.
Sistemul de alimentare cu apă și canalizare a unor străzi din Deva se află pe lista priorităților noastre. Localnicii trebuie să aibă toate condițiile acolo unde trăiesc.
Dezoltarea și modernizarea rețelelor de utilități publice înseamnă creșterea calității vieții fiecăruia dintre noi.
Deva se dezoltă pas cu pas și acest lucru se vede deja.

Modernizăm Deva

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here