Sănătatea trebuie să fie o prioritate pentru orice administrație publică județeană. Oricine are dreptul la servicii medicale de calitate, la asistență medicală modernă și eficientă. Iar asigurarea acestor condiții nu reprezintă doar obligația ministerului de restort, ci și a Consiliului Județean Hunedoara, prin pârghiile pe care le are, prin Spitalul Județean de Urgență pe care îl coordonează și îl administrează.

Nu este posibil ca, timp de 4 ani, conducerea PSD a județului Hunedoara să își bată joc de sănătatea populație și să privească Spitalul Județean de Urgență Deva doar ca pe locul unde poate fi angajată clientela de partid ori locul de unde, din banii hunedorenilor , firmele de casă, firme de partid să poată mulge sume importante prin contracte duse în mod defectuos la îndeplinire.

Este inadmisibil ca în saloanele de la Pediatrie, acolo unde sunt intrenați, unde sunt tratați copiii nostri, să fie în continuare gândaci, șobolani și igrasie.

După ce voi fi ales președinte al Consiliului Județean, voi rezolva problema Secției Pediatrie a SJU, în maximum 6 luni și asta cu sprijinul echipei de profesioniști a Alianței PNL – UDMR – PNȚCD!

Să nu uităm că, sub conducerea deazastruoasă a PSD, Spitalul Județean a devenit FOCAR DE INFECȚIE. Cadre medicale și pacienți deopotrivă au contactat din spital noul coronavirus. Instituția sanitară a fost închisă și a fost nevoie de o conducere militară pentru rezolvarea acestei grave probleme. PSD, aflat la cobducerea Consiliului Județean Hunedoara, nu a putut, nu a fost capabil să gestioneze această problemă.

În 3 luni voi prezenta un plan de management al crizelor sanitare, astfel încât să nu mai fim niciodată prinși nepregătiți. Trebuie regândite toate politicile de sănătate, în contextul COVID-19.

Sănătatea oamenilor reprezintă o chestiune cu care nu absolut nimeni nu are voie să se joace. Este un domeniu extrem de important și de sănătatea oamenilor depinde în mod direct sănătatea județului. Tocmai din acest motiv am pregătit un PROGRAM PILOT privind evaluarea stării de sănătate a hunedorenilor

De asemenea, vom acorda sprijin financiar pentru finalizarea investițiilor în toate spitalele din Hunedoara.

Alianța PNL – UNDMR – PNȚCD, cu sprijinul USR+, este garanția faptului că SE POATE. Împreună vom schimba administrația publică județeană și o vom readuce în slujba cetățeanului.

Adrian Nicolae David,
Prim – vicepreședinte PNL Huneodara

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
cod AEP 21200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here