Candidatul liberal pentru şefia judeţului şi-a depus candidatura sâmbătă, 15 august, în jurul orei 15. Adrian Nicolae David are 38 de ani şi este licenţiat în Finanţe şi Drept. În jurul candidatului PNL s-a format o coaliţie istorică a forţelor de dreapta, şase partide cu tradiţie sau mai noi pe scena politică sunt de acord că David este soluţia pentru a schimba în bine judeţul Hunedoara.

„Construim Hunedoara Nouă”

 

„Niciodată în judeţul Hunedoara nu a existat o asemenea coaliţie adnată în jurul unui om şi a unor proiecte comune”, a declarat Lucian Heiuş, preşedintele PNL Hunedoara, care spune că în cel mult două săptămâni va prezenta concret proiectele comune pe baza cărora David va guverna judeţul Hunedoara în viitorii 12 ani.

Adrian Nicolae David va candida sub sigla Alianţei Electorale PNL – UDMR – PNȚ-CD, dar este sprijinit de USR, PLUS şi Forumul Democratic al Germanilor Deva. „Eu mă bucur că am atât de mulţi prieteni lângă mine, lângă noi – echipa liberală, pentru că este o zi cu foarte mare însemnătate pentru noi: este ziua în care intrăm oficial în cursa electorală, o cursă pe care cu siguranţă o să o câştigăm  aşa cum vrem să câştigăm încrederea a cât mai mulţi dintre hunedoreni. Vrem să schimbăm lucrurile în bine, vrem să construim Hunedoara nouă, vrem să deschidem Consiliul Judeţean spre hunedoreni, vrem să deschidem judeţul spre dezvoltare şi spre o nouă cale – aceea de a ajunge în fruntea şi în sufletul României”, a spus Adrian Nicolae David la depunerea candidaturii.

„Eu cred că este o formulă câştigătoare. Avem şansa să-i convingem pe hunedoreni că avem idei bune pentru ei. Ne preocupă viitorul Devei, ne preocupă viitorul judeţului Hunedoara – asta nu este o noutate, dar împreună cred că putem face foarte multe lucruri bune pentru cetăţeni” a spus Iuliu Winkler, preşedintele UDMR Hunedoara.

 

Călin Pop, candidatul PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean a renunţat la candidatură şi s-a alăturat lui Adrian David. „Am dat mâna cu Adrian Nicolae David – OMUL, pentru o conducere de dreapta, o conducere tânără dar profesionistă și responsabilă a Consiliului Județean Hunedoara. Am dat mâna pentru o construcție sănătoasă, împreună, și nu pentru o împărțire de posturi, ci de responsabilități. Am dat mâna fix pentru ceea ce eu așteptam să însemne o dreaptă unită”, a fost mesajul transmis de Călin Pop.

Oferta Dreptei pentru aleşii judeţeni

Tot sâmbătă a fost depusă la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 22 şi lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean din partea Alianţei PNL – UDMR – PNȚ-CD:

 1. Adrian Nicolae David
 2. Vetuța Stănescu
 3. Marcel Adrian Goia
 4. Traian Berbeceanu
 5. Marta Mate (UDMR)
 6. Dorin Ioan Popa
 7. Marius Mutulescu
 8. Daniela Maria Logofătu
 9. Vasile Bârea
 10. Cristina Chivu
 11. Florian Toma
 12. Claudiu Lucian Cornea
 13. Nicolae Simion Morar
 14. Constantin Vâlceanu
 15. Florin Ionuț Oană (PNȚ-CD)
 16. Nicolae Stoica
 17. Ovidiu Laurențiu Botici
 18. Valentin Popescu
 19. Călin Nicu David
 20. Sergiu Ștefan Spinei
 21. Octavian Andrei Iovănescu
 22. Mariana Bărbulescu
 23. Grigorie Burjan (UDMR)
 24. Anca Claudia Lupu
 25. Ioana Camelia Mirică
 26. Andra Timișan
 27. Ilie Pârvan
 28. Claudiu Mihai Popa (PNȚ-CD)
 29. Cristian Aurel Răcășan
 30. Pompiliu Crai
 31. Cristinel Alexandru Iuhasz
 32. Adriana Chira
 33. Ștefan Lucian Luverdo
 34. Iosif Andraș (UDMR)
 35. Sorin Demeter
 36. Petru Florin Iacob
 37. Ioana Gabriela Andrei
 38. Constantin Sorin Tinca
 39. Elena Luminița Ignat
 40. Alexandru Constantin Ciuică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here