Aşa cum se anunţase, o delegaţie de profesori universitari din Franța şi reprezentanţi ai Primăriei din oraşul Arras se află, timp de două zile, la Deva, pentru a participa la o serie de evenimente organizate de Primăria Municipiului Deva şi Academia de Studii Economice din Bucureşti

Delegaţia franceză reuneşte profesori din conducerea Universităţii Artois, din Arras –  Prof. univ. dr. Ahmed El Kaladi, vicepreşedintele cu Relaţii internaţionale, Prof. univ. dr. Eric Dehay, decanul Facultăţii de Economie, Gestiune, Administraţie şi Ştiinţe Sociale, şi Prof. univ. dr. Philippe Duez, directorul Programului de master cu dublă diplomă, „Antreprenoriat şi management de proiect”, precum şi doi reprezentanţi ai municipalității din Arras (oraş înfrăţit cu municipiul Deva din anul 1998) – Denise Coquillet, prim-adjunctul cu Relaţii internaţionale, cooperare descentralizată şi oraşe înfrăţite, şi Betty Contart, director pentru Relaţii internaţionale.

Calendarul întâlnirii oficiale

„În cadrul vizitei, oaspeţii străini au purtat discuții cu primarul Nicolae-Florin Oancea şi cu reprezentanţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti cu privire la dezvoltarea şi consolidarea ofertei educaţionale a Centrului Teritorial Deva al ASE, potrivit acordurilor de colaboare încheiate între cele două instituţii academice.

Totodată, membrii delegaţiilor străine participă, marţi, 2 octombrie 2018, la ora 16, la deschiderea anului universitar 2018-2019 la Centrul Teritorial Deva al ASE Bucureşti. De asemenea, miercuri, 3 octombrie 2018, de la ora 9:30, vor participa la un workshop cu tema „Rolul învăţământului superior economic în dezvoltarea economico-socială a judeţului Hunedoara. Bune practici internaţionale”, organizat la Primăria Municipiului Deva, la care sunt invitaţi reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi ai agenţilor economici din întreg judeţul”, informează biroul de presă al Primăriei Deva.

Pe parcursul şederii la Deva, oaspeţii străini vor vizita obiectivele turistice şi istorice din reşedinţa judeţului şi din împrejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here