Aproape 800 de copii şi juniori de la 39 de cluburi sportive din judeţul Hunedoara au primit echipamente sportive noi. Totul s-a petrecut în cadrul unui eveniment care a avut loc joi după-amiază la sala de sport multifuncţională din comuna Sântămărie Orlea, unde au participat aproape 200 de tineri, reprezentanţi ai echipelor de fotbal din judeţ.

Echipamentele au fost achiziţionate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara printr-un proiect finanţat de Consiliul Judeţean Hunedoara. „Sunt foarte bucuros că au loc astfel de evenimente, dar mai ales de rezultatul colaborării cu AJF Hunedoara. Aşa cum am făcut-o in ultimii trei ani, Consiliul Judeţean sprijină sportul şi susţine performanţa”, a declarat Daniel Andronache, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, cel care a ales să participe la acest eveniment într-un moment în care toată „floarea” administraţiei locale şi-a făcut poze cu ambasadorul SUA Hans Klemm.

La rândul său, preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, a vorbit despre buna colaborare cu administraţia judeţeană. „Ne bucurăm de sprijinul financiar oferit de Consiliul Judeţean Hunedoara, sumele alocate în ultimii ani fiind considerabile. Cu aceste fonduri am dotat cluburile afiliate cu echipamente sportive, scopul fiind acela de a readuce fotbalul hunedorean pe harta fotbalului românesc”, a declarat Cristian Petrean. La eveniment au mai participat consilierul judeţean Alin Iovănescu şi primarul comunei Sântămărie Orlea, Dumitru Oprean. Evenimentul a fost completat de un meci de futsal demonstrativ între West Deva şi CS Hunedoara (juniori A1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here