91 de elevi care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele și concursurile școlare și sportive naționale au fost premiați miercuri de primarul Devei, Florin Oancea, în cadrul unei ceremonii festive organizată în amfitreatrul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Elevii premiați studiază la unități de învățământ (școli, licee, colegii, Palatul Copiilor) din Deva. Alături de elevi au fost premiați de conducerea Primăriei Deva și profesorii care i-au pregătit.

Consiliul Local Deva, la inițiativa primarului Florin Oancea, a aprobat acordarea a 600 de lei pentru fiecare elev care a obținut premiul I la o olimpiadă / concurs național, 500 de lei pentru premiul II, 400 de lei pentru premiul III și 300 de lei pentru mențiune. Fiecare profesor coordonator a fost premiat cu 500 de lei.

Au fost premiați miercuri 45 de elevi deveni care au obținut premiul I, 16 cu premiul II, 14 cu premiul III și 16 cu mențiuni la olimpiade / concursuri naționale. 51 de profesori au fost felicitați de primarul Devei pentru performanțele la nivel național obținute cu elevii pe care i-au pregătit.

Festivitatea de premiere a elevilor olimpici Deva – 12 decembrie 2018

Festivitatea de premiere a elevilor olimpici Deva – 12 decembrie 2018

Publicată de Primăria Municipiului Deva pe Miercuri, 12 Decembrie 2018

„Mă bucur că deja începe să devină o tradiție să sprijinim performanțele, pentru că în spatele rezultatelor obținute de dumneavoastră este o muncă imensă, aș putea spune, a fiecăruia dintre voi, a elevilor, dar și a profesorilor. Este o muncă de echipă și în această echipă dumneavoastră ați obținut niște rezultate cu care noi, devenii, ne mândrim. Însă în această echipă mi-aș dori și m-aș bucura să ne integrați și pe noi, reprezentanții Primăriei, pentru că, dacă fiecare își aduce contribuția, rezultatele vor fi mult mai bune. Și sunt convins că în acest an ați obținut rezultate foarte bune, dar în anul viitor vor fi și alți elevi și alți sportivi alături de dumneavoastră care vor obține rezultate bune. Rolul nostru este de a vă sprijini. Pentru noi sunteți o mândrie, pentru că un oraș nu se poate dezvolta economic, dacă nu se dezvoltă și educațional”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here