Şeful PSD Hunedoara a explicat că drumul spre Sarmizegetusa Regia a fost lăsat intenţionat plin de gropi ca adversarii săi politici „să cadă într-o groapă, să-şi rupă gâtul că asta merită, să-şi rupă gâtul”. În mod normal, aceasta ar trebui să fie ultima declaraţie politică a lui Laurenţiu Nistor din (in)postura sa de om plătit cu bani publici. Şi, foarte probabil, cu aceste cuvinte va părăsi scena politică, chiar dacă PSD nu-l retrage din cursa electorală pentru şefia judeţului Hunedoara.
Marcel Bot

Cel mai important drum turistic al judeţului Hunedoara, drumul care duce spre capitala Regatului Dac, este ticsit cu sute de gropi. Despre acest drum am scris în urmă cu două luni şi a scris şi deputatul Lucian Heiuş în urmă cu două săptămâni, după ce l-a însoţit pe ministrul Culturi într-o vizită la Sarmizegetusa Regia, interesat de reabilitarea monumentului UNESCO care se află – atenţie! – în administrarea Consiliului Judeţean „patronat” de pesedistul Laurenţiu Nistor.

”Sigur că ştiam despre aceste gropi, dar intenţionat nu am făcut reparaţii la acest drum pentru că ştiam de vizita asta a ministrului Culturii şi a domnului Heiuș și credeam că o să cadă într-o groapă, să-şi rupă gâtul, că asta merită, să-şi rupă gâtul! Vă rog să mă credeţi”, a declarat la un post local de televiziune Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara, şeful de facto al Consiliului Judeţean Hunedoara şi candidat la postul de preşedinte al administraţiei judeţene din partea PSD.

”Cât de josnic şi de nemernic poţi fii să gândeşti aşa ceva despre un om, fie el şi adversarul tău politic? Afirmaţia este de o gravitate fără precedent şi nu poate fi trecută la capitolul glumă, pentru că astfel de atitudini pot genera din păcate tragedii, aşa cum, din păcate, numai Dumnezeu a făcut ca o doamnă să scape cu viaţă dintr-un accident provocat tocai încercând să evite craterele de pe acest drum”, a fost reacţia lui Adrian Nicolae David, prim-vicepreşedinte PNL Hunedoara.

David a făcut referire la un accident care s-a petrecut o zi înainte de vizita ministrului Bogdan Gheorghiu, când o femeie a trecut pe lângă moarte, după ce a dat cu autoturismul într-un crater din acest drum. „Prin această declaraţie, Laurențiu Nistor s-a descalificat şi este inapt să conducă judeţul Hunedoara. Din acest motiv PNL și USR cer astăzi PSD să retragă candidatura acestui personaj lugubru, cu metehne de torționar, să-și recunoască public greșeala și să-și ceară scuze tuturor hunedorenilor care își pun zilnic viața în pericol mergând cu automobilul pe drumuri județene lăsate intenționat în stare de degradare, totul cu scopul de a satisface orgolii politice”, a mai spus David care a avut şi un mesaj direct către şeful PSD Hunedoara: „Laurenţiu Nistor, este vremea să părăsești scena politică din Hunedoara pentru că nu mai ai niciun drept să te califici și să vorbești în numele acestor oameni, atâta vreme cât îți dorești ca hunedoreni să moară pentru ca tu să trăiești!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here